Pet Connect Otter

Hoe leuk zijn de nieuwe setjes uit 2021. Setjes in allerlei vormen, in allerlei thema's. Waar Polly Pockets vroeger vooral op meisjes gericht waren zijn ze nu met de tijd meegegaan en veel meer neutraal. Voetbalsetjes, setjes met zowel aliens als prinsessen, schattige dierensetjes en ga zo maar door. Voor wie nog niet "om" was aan het begin van de productie van de nieuwe Polly Pockets: Ze worden steeds leuker, kijk maar eens in dit deel van het forum!
Plaats reactie
Chantal
Site Admin
Berichten: 1066
Lid geworden op: 06-02-2014 15:19

Pet Connect Otter

Bericht door Chantal » 02-05-2023 11:10

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Deze Polly Pocket Otter hoort bij de Pet Connect serie. De setjes in die serie kan je namelijk allemaal aan en op elkaar klikken zodat je één grote gezellige set krijgt. Er zijn in totaal zo'n 8 Pet Connect Polly Pockets, namelijk een kat, een hond, een zebra, en een hert uit 2020 en uit 2021 een rode panda, een eekhoorn, een beer, een eenhoorn, een uil en dan deze Polly Pocket Pet Connect Otter

De setjes zijn mooi klein, ze passen makkelijk in je handpalm (als volwassene dan). De binnenkant is er vergeleken met de eerdere setjes wel echt op vooruit gegaan want leuk is om te zien. De andere setjes hadden echter wel allemaal een kammetje, wat weer linkte aan de setjes van vroeger. Dat hebben deze nieuwe setjes dan weer niet. Mocht iemand nog weten waar ik de rode panda, de beer en de eekhoorn op de kop kan tikken dan hoor ik dat graag. Het artikelnummer van deze set is overigens HKV48 en het setje komt van Speeleiland Zwolle vandaan. Na contact met ze opgenomen te hebben omdat de setjes niet op hun website staan, waren ze zo vriendelijk om na betaling toch de drie setjes uit 2021 op te sturen. Zo leuk!


Dit hoort er bij deze set:
Popje als zeemeermin
Otter
Schelp

Dit kan er bewegen in deze set:
Het surfbord kan op en neer wippen
De parasol kan bewegen

Compleet; Ja

Plaats reactie