Schoolhouse

Plaats reactie
Chantal
Site Admin
Berichten: 816
Lid geworden op: 06-02-2014 15:19

Schoolhouse

Bericht door Chantal » 05-07-2019 17:33

Dit setje stelt een heel leuk kleinschalig dorpsschooltje voor. De school lijkt gevestigd in een oud kerkgebouw, want er staat een orgel binnen, al zal dat ongetwijfeld het muzieklokaal voorstellen. Bij deze Polly Pocket Schoolhouse set horen 4 popjes, maar ook een basketbal-paal voor op het schoolplein. Een andere naam voor deze set was Polly's Village School. Nog een grappig weetje over de set, en iets wat ik nog nooit bij een andere Polly Pocket set gezien heb: In dit setje zit een deurtje, gewoon met scharnier, maar het kan niet open. Het is het paarse deurtje tussen de hal van het toilet en de doorgang naar het klaslokaal. Het deurtje zit dus klem tussen de trap en de klok.
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding


Dit is het schoolgebouw van het dorp waarin Polly en haar vriendinnen wonen.De grote goudkleurige schoolbel wordt elke dag geluid zodat iedereen weet dat ze naar binnen moeten en de lessen beginnen. In de tuin van de school staat een basketbalpaal en een glijbaan. Binnen op de begane grond is er een keuken, de toiletten en een klaslokaal. Bovenin is de gymzaal en de cafetaria waar de lunchpauzes gehouden worden.

In dit setje kan je lichtjes laten branden. De batterij gaat in de schoorsteen (schroefje om het vakje open te maken zit onderop). Druk je 1x op het knopje bovenop de schoorsteen dan gaat eerst het lampje van de koelkast in de kantine branden, druk je nog een keer dan gaat het hiervoor genoemde lampje uit en gaat het lampje in de klok branden. Bij de derde keer op het knopje duwen branden alle lampjes, en tot slot kan je de lampjes allemaal uit doen door voor de 4e x op het knopje te drukken.

Deze popjes horen bij deze Polly Pocket set:
Polly
Mitzi (aka Kim, donkere huid)
Mrs Lila (aka Penny, rood haar)
Dixie (aka Maria, donkerbruin haar )

Dit kan er bewegen in het Schoolhouse gebouwtje:
Het doorzichtige plaatje van de klok kan je draaien
De deur naar het toilet kan open.

Compleet: Ja

Plaats reactie