Wedding Chapel

Plaats reactie
Chantal
Site Admin
Berichten: 814
Lid geworden op: 06-02-2014 15:19

Wedding Chapel

Bericht door Chantal » 05-07-2019 17:35

Je zou het niet zeggen, met al die vrouwelijke Polly Pocket Popjes - of beter- het tekort aan mannelijke popjes, maar het is toch echt zo: er wordt zo nu en dan getrouwd in Pollyville. En dat doen ze in dit kerkje (ah wel, of toch in een van de Bridesmaid Polly Nancys Wedding day sets. Maar goed, in dit kerkje vind vandaag een bruiloft plaats, en wel die van Peter en Nancy. Hè, dat zijn toch dezelfde namen als die van het setje in 1989. Ja, dat klopt. Maar het is tegenwoordig helemaal hip om je geloften te vernieuwen, dus dat zal hier ook het geval geweest zijn. En Polly is wederom bruidsmeisje.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Een heuse trouwkapel in Pollyville! Dit kerkje is helemaal ingericht voor een bruiloft. Nancy en Peter gaan trouwen en Polly is het bruidsmeisje. Dag-gast Midge is er ook al de hele dag bij om te helpen waar dat nodig is. Nancy heeft een hele speciale trouwjurk. Voor de mis in de kerk is het een mooie grote prinsessenjurk en voor het feest 's avonds kan ze de rok eraf halen zodat ze lekker kan dansen met haar vrienden en vriendinnen.

De trouwkapel heeft een stel grote, gele openslaande deuren. Er staan een paar kerkbankjes, en helemaal voor in de kerk (of achterin, afhankelijk van hoe je het bekijkt), staat het altaar. In de kerktoren is een ruimte waar de bruid zich klaar kan maken voor de dienst. Verder is er in de kerk nog een receptieruimte, een kleine kitchenette, een badkamer en een feestruimte. Dit setje hoort licht te kunnen geven als je er een AAA batterij in doet, maar helaas werkt bij mij alleen het lampje in de kerktoren nog. De lampjes bij het altaar doen helemaal niets meer helaas. Op de kerktoren hoort nog een klein wit kruisje te zitten, dat ontbreekt bij mijn set. Er bestaat ook een witte variant van dit kerkje, dat is alleen heel lastig te vinden jammer genoeg!


Dit hoort er bij de Wedding Chapel:
Polly
Peter
Midge (oranje haar)
Nancy (bruid)
Wit rokje
Wit kruisje voor op de kerktoren (ontbreekt bij mijn set)

Dit kan er bewegen in deze set:
De grote, gele, dubbele deuren kunnen open
De deur naar het toilet helemaal bovenin kan open en dicht
De deur naar de wastafel, tegenover het toilet, kan open en dicht

Compleet: Nee, het witte kruisje ontbreekt nog

Plaats reactie