Pizzeria

Plaats reactie
Chantal
Site Admin
Berichten: 814
Lid geworden op: 06-02-2014 15:19

Pizzeria

Bericht door Chantal » 05-07-2019 17:28

Je kunt je misschien al helemaal voorstellen dat je in een mooie stad aan het winkelen bent met een groepje vriendinnen en dat er dan aan het eind van een vermoeiende dag nog lekker een hapje gegeten wordt. Ik zou zeker voor deze Polly Pocket Pizzeria kiezen, al was het alleen maar omdat de luifels er zo gezellig uit zien. Bovendien zitten er lampjes in deze set. Er is 1 AAA batterij nodig om de lichtjes te laten branden. Deze gaat in het schoorsteentje (schroefje om het open te maken zit onderop de set). Druk je 1x op het knopje bovenop de schoorsteen dan brand het lampje dat bij de luifel hangt, druk je nog een keer op het knopje gaat het lampje in de oven branden en als je voor de derde keer op het lampje drukt branden zowel het lampje van de oven als ook het lampje bij de luifel/pizzabord. Als je nog een laatste keer op het knopje drukt gaan alle lichtjes uit. Dit setje werd overigens ook wel eens Polly's Pizza Place genoemd. Leuk weetje toch?

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Het huisje zelf bestaat als het ware uit drie verdiepingen. Als je de set van voren bekijkt, dan valt meteen het gezellige terrasje op. Een luifel die zorgt dat je niet pal in de zon zit voor in de zomermaanden, en die het lekker warm houd in de wintermaanden. Binnenin op de begane grond is de keuken en er staan nog een paar tafeltjes met stoeltjes.De keuken is in twee helften verdeeld door de trap die naar het terras leid. Hier staat een Jukebox, en tussen de reeds gedekte tafels is ruimte om een dansje te wagen. Het bovenste dakje kan ook open, hier bevind zich nog een zithoek en een trap naar de toiletten.


Dit hoort er bij de Pizzeria set:
Polly
Belinda (werd ook wel eens Josie genoemd, de chefkok)
Torry (werd ook wel eens Meena genoemd, met een pizzapunt in haar handen)
Kelly (werd ook Bridget genoemd, met een dienblad in haar handen)

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:
Door bij het restaurant op de verdieping met de Jukebox aan het rechter gele pilaartje te draaien, kan je de gele schijf/dansvloer rond laten draaien. Niet alleen de grote schijf draait, maar ook de rondjes waar de popjes op staan draaien nog apart van elkaar.
Het deurtje van de oven kan open.

Compleet: Ja, lampjes werken

Plaats reactie