Welkom allemaal

Welkom op dit Polly Pocket forum. Wat leuk dat je ons gevonden hebt. Dit is dé plek om je liefde voor Polly Pocke/ts te delen met andere verzamelaars, vragen te stellen, je favoriete sets of je hele collectie te laten zien en in contact te komen met andere verzamelaars.

Welcome to this Polly Pocket messageboard. Lovely to see you have found us. This free messageboard is meant to show Polly Pocket sets, ask questions, get in contact with other collectors and just have lots of fun talking about these fabulous (Vintage) Toys
Plaats reactie
Chantal
Site Admin
Berichten: 818
Lid geworden op: 06-02-2014 15:19

Welkom allemaal

Bericht door Chantal » 06-02-2014 16:04

Dit forum is bedoeld om verzamelaars en geïnteresseerden van Polly Pockets met elkaar in contact te brengen, te kletsen over de verschillende sets en informatie met elkaar uit te wisselen. Er zal vooral gesproken worden over de Polly Pocket sets die uitgebracht zijn door de Engelse firma Bluebird. Deze zijn verschenen van 1989 tot en met 2002 maar verzamelaars van de nieuwere sets zijn hier uiteraard ook van harte welkom om hun steentje, en gezelligheid, bij te dragen. We hopen dat iedereen respectvol met elkaar omgaat en vriendelijk tegen elkaar blijft, ook als de meningen verschillen.

We wensen jullie allemaal veel plezier hier op het forum en natuurlijk met het verzamelen van de o zo leuke Polly Pockets. We vragen jullie wel eerst even de forumregels door te nemen zodat je weet hoe we hier met elkaar omgaan en wat wel en niet door de beugel kan.

Zoals je ziet zijn er overzichten per jaar van de sets die uitgebracht zijn. Ik heb mijn best gedaan deze overzichten zo compleet mogelijk te maken maar als je toch iets mist of iets ziet wat niet klopt, vertel het ons dan zodat we het aan kunnen passen. Er staan al enkele fotoreportages van een paar van de sets die ik heb, op het forum. Het kan zijn dat jij deze set ook hebt en daar andere of meer foto's van wil laten zien of er een kort filmpje van hebt. Laat ze vooral zien en reageer dan op het bericht over die set. Natuurlijk kan het ook zijn dat jij een heel andere set hebt die je wil laten zien: kijk dan even bij welk jaar de set hoort en post daar het berichtje met als titel de naam van de set.

Aanmelden is noodzakelijk, maar gratis en in enkele minuten gedaan. Dit hebben bij zo besloten om spambots die onzinnige berichtjes met reclame of 18+ plaatjes plaatsen op het forum tegen te gaan.

Veel plezier!

Plaats reactie